Wat mag ik voor jullie betekenen?

Maatwerk voor jullie wensen

Jullie wensen zijn uniek en daarom is elke bruiloft voor mij maatwerk. Hieronder staan korte beschrijvingen van wat ik voor jullie als weddingplanner kan betekenen, maar natuurlijk kan het zijn dat dit nog niet is wat jullie zoeken. Ik sta voor alles open, dus neem contact op met jullie vraag en dan komen we er vast wel samen uit. Dit geldt ook voor het tarief dat ik reken. Ik denk graag met jullie mee wat ik met het beschikbare budget voor jullie kan betekenen, en dat is meer dan je denkt!

Weddingplanner van A tot Z

Kiezen jullie mij als weddingplanner dan verzorg ik alles voor jullie droombruiloft. Ik vertaal jullie wensen naar daadwerkelijke plannen, ik maak afspraken met leveranciers en locaties en ik stel het draaiboek op. Daarnaast begeleid ik de gehele dag, zodat jullie en jullie familie en vrienden zorgeloos kunnen genieten.

Bruid boeket ceremoniemeester

Ceremoniemeester op de dag zelf

Weten jullie de mooiste plekken en beste leveranciers voor jullie bruiloft zelf te vinden en zoeken jullie alleen iemand die de dag in goede banen kan leiden, zodat jullie vrienden en familie ook op en top mee kunnen genieten? Ook dan sta ik graag voor jullie klaar! Ik ga de gemaakte afspraken na, begeleid alles op de grote dag en denk graag mee in het opstellen van het draaiboek.

Bruidsnagels bruid vingerlus trouwjurk

Kickstart jullie droombruiloft

Vinden jullie het veel te leuk om zelf de hele organisatie voor jullie bruiloft op je te nemen, maar vinden jullie het lastig om de mooiste plekken en beste leveranciers voor jullie bruiloft te vinden? En waar moet je allemaal aan denken bij het organiseren van jullie droombruiloft? Ik neem jullie graag digitaal mee naar de mooiste trouwlocaties en help jullie met een stappenplan voor alle voorbereidingen.

Confetti en champagne surprise bruiloft

Surprise bruiloft

Willen jullie niet al van tevoren precies weten hoe jullie trouwdag gaat verlopen? Kies dan voor een Surprise bruiloft en laat je verrassen! Ik neem de gehele organisatie op me en zorg dat het volledig voldoet aan alle wensen die jullie hebben doorgegeven, maar zonder dat jullie precies op de hoogte zijn van alles. Benieuwd hoe het werkt?

Ik denk graag met jullie mee!