Surprise bruiloft2023-02-24T23:00:31+00:00

Surprise bruiloft

Surprise bruiloft

Laat je verrassen!

Willen jullie ook zelf nog verrast worden op jullie bruiloft en niet al precies weten hoe de dag eruit gaat zien? Dat kan, met een surprise bruiloft! Ik inventariseer uitgebreid jullie wensen en daarna neem ik de organisatie over. Jullie mogen wel zelf bepalen hoeveel inspraak je nog wilt hebben en hoeveel jullie nog als verrassing houden. Eventueel kan ook een goede vriend(in) of een familielid van jullie mij helpen bij de belangrijkste keuzes.

Hoe werkt het?

✧  In het eerste kennismakingsgesprek bespreken we al jullie wensen en ideeën. Jullie geven aan mij door op welke datum jullie willen trouwen, wat jullie budget is, in welke regio de bruiloft plaats moet vinden en welke punten voor jullie onmisbaar zijn op jullie grote dag.

✧  Na het kennismakingsgesprek gaan jullie aan de slag met het maken van een moodboard, zodat ik mij goed kan inleven in de sfeer die jullie zoeken voor de bruiloft

✧ Jullie bepalen zelf hoeveel inspraak je wilt hebben: wil je bijvoorbeeld wel graag betrokken zijn bij de keuze voor de locatie? Natuurlijk mag dat, het is jullie dag en jullie verrassing.

✧ Ik ga aan de slag met de organisatie! Ik zorg ervoor dat alles geregeld wordt, waarbij ik natuurlijk jullie wensen voorop zet. Eventueel kan een goede vriend of vriendin of familie van jullie mij helpen met belangrijke keuzes en tussentijds checken of alles in jullie smaak gaat vallen.

✧ Tussendoor houd ik jullie op de hoogte met sneakpeaks, zodat jullie wel volop van de voorpret kunnen meegenieten. Ook hierbij kunnen jullie zelf bepalen hoeveel je van tevoren wilt weten. Wil je enkel een tipje van de sluier of naarmate het dichterbij komt steeds meer onthullingen? Alles mag!

✧ Op de grote dag zelf zorg ik dat alles vlekkeloos verloopt. Zo kunnen jullie volledig genieten van alle verrassingen die op het programma staan en natuurlijk van jullie Mooiste Moment.

€1595

Wij willen graag onze gasten verrassen met een surprise bruiloft, kan dat ook?2021-02-23T12:11:57+00:00

Super leuk, natuurlijk kan dat ook! En nog beter nieuws, hiervoor reken ik het (lagere) tarief van mijn Weddingplanner van A-Z pakket, aangezien ik hierbij wel gewoon met jullie kan overleggen over de organisatie van jullie bruiloft en dat voor mij een hoop keuzestress scheelt. Win win!

Wij willen een surprise bruiloft voor minder dan 25 personen. Geldt er een ander tarief?2023-03-29T13:49:59+00:00

Yes! Voor bruiloften van minder dan 25 personen reken ik een ander tarief voor een Surprise bruiloft dan hier staat genoemd. Deze bepaal ik op maat, passend bij jullie bruiloft en wensen. Neem hierover contact met mij op.

We zijn van gedachten veranderd en willen toch graag alles van tevoren weten, kan dat?2021-02-26T12:48:41+00:00

Natuurlijk kan dat, het staat voorop dat jullie moeten kunnen genieten van jullie trouwdag én de voorpret. Realiseer je wel: there is no way back. Als de details eenmaal gedeeld zijn kunnen we niet meer terug naar de verrassing. Dingen wijzigen kan natuurlijk wel, als je toch liever bepaalde andere keuzes wilt maken.

Wij hebben details gezien en willen toch graag iets wijzigen, is dit mogelijk?2023-03-29T13:47:58+00:00

Dit kan zeker, het gaat om júllie droombruiloft dus jullie bepalen! Ik probeer alle afspraken met leveranciers zo flexibel mogelijk vast te leggen, zodat het makkelijk gewijzigd kan worden. Helaas kan het toch zijn dat een wijziging bij de leverancier mogelijk extra kosten met zich meebrengt. In dat geval help ik jullie hier de beste keuze in te maken.

Hoe betalen wij jou? En de andere facturen van de bruiloft?2023-03-29T13:29:36+00:00

Jullie betalen mij in drie termijnen. De eerste termijn vraag ik als aanbetaling nadat jullie voor mij hebben gekozen als weddingplanner. Zes weken voor de bruiloft ontvangen jullie van mij een factuur voor de tweede termijn. De derde termijn betalen jullie pas na de bruiloft.

De facturen van alle andere betrokken leveranciers betalen jullie zelf. Hiervoor gelden de betalingstermijnen zoals de leverancier die heeft opgesteld. Veel leveranciers vragen een aanbetaling. Om te zorgen dat de verrassing niet verklapt wordt stuur ik jullie de betaalgegevens zo anoniem mogelijk door. Na de bruiloft ontvangen jullie een totaalpakket met alle facturen, zodat jullie administratie compleet is.

Waarom zien we jou niet op ThePerfectWedding.nl?2024-02-08T10:58:08+00:00

ThePerfectWedding.nl is een fantastisch platform waar je veel fijne leveranciers kunt vinden. Ook ik sta hierop vermeld, maar wel met een gratis profiel. Voor een profiel als leverancier mét foto’s vragen ze een flinke vergoeding en kom je bovendien hoger in de zoekresultaten als je meer betaalt. Zo vinden bruidsparen niet per se als eerste wat ze zoeken en daar sta ik niet achter. Ook ontdekte ik dat bijna al mijn bruidsparen mij zelf weten te vinden via Google (super fijn!). Daarom heb ik ervoor gekozen om de kosten voor een vermelding op ThePerfectWedding.nl te besparen, zodat ik dit zelf kan besteden aan promotiemateriaal.

Ik denk graag met jullie mee!

Ga naar de bovenkant