Deze bruidsparen gingen jullie voor

En dit is wat ze ervan vonden!

Mijn doel als jullie weddingplanner of ceremoniemeester is om jullie volledig zorgeloos te laten genieten van de voorpret én jullie droombruiloft. Jullie gaan dit waarschijnlijk voor het eerst doen, en dus komen er allerlei dingen op jullie af waar je nog nooit eerder over na hebt hoeven denken of stil bij hebt gestaan. Ik neem de zorgen uit handen, voorzie jullie van allerlei handige tips en zorg ervoor dat jullie met zoveel vertrouwen de dag in gaan dat jullie niet anders kunnen dan met een grote glimlach JA zeggen tegen elkaar. Nog niet helemaal overtuigd? Lees hieronder de meningen van bruidsparen die jullie voor gingen!

Kelly Pascal Kasteel Keukenhof trouwen

“Waar wij normaal gesproken de controle moeilijk uit handen geven, hadden wij bij Astrid 100% een goed gevoel en het vertrouwen dat het met de organisatie goed zou komen. We zijn echt onder de indruk wat ze allemaal voor ons heeft gedaan en hadden we Astrid voor geen goud willen missen!”

“De mooiste dag van ons leven! Astrid heeft ons perfect geholpen om deze droom werkelijkheid te laten worden. We hadden al een datum en een locatie, maar verder kwamen we niet aan de organisatie toe. Astrid heeft dit, op basis van onze wensen, voor ons overgenomen.”

“Astrid is enthousiast, professioneel, geduldig, zakelijk en leuk!! En wat is ze goed in haar vak! Ze luistert naar je wensen, neemt de tijd, is eerlijk en zorgt er samen met het bruidspaar voor dat de grote dag dé perfecte invulling krijgt.”

“Wij kunnen Astrid echt aan iedereen aanbevelen! Ze levert zo veel kwaliteit voor een goede prijs. We hebben zelfs achteraf van gasten complimenten gekregen over Astrid en hoe zij op onze bruiloft te werk ging.”

‘Wat een GEWELDIG weekend! We willen Astrid HEEL erg bedanken voor al haar hulp. Zo fijn en leuk om haar om ons heen te hebben! Ze heeft ons echt goed geholpen en volledig ontzorgd, precies waar we naar op zoek waren!’

“Door de hulp van Astrid was de aanloop naar en de trouwdag zelf super relaxed. We hebben geen moment gedacht aan het draaiboek! Astrid is enorm makkelijk in de omgang en betrokken, en ook onze gasten vonden haar geweldig. Enorme aanrader!”

“Astrid was de ceremoniemeester voor onze bruiloft en heeft hierbij alle verwachtingen overtroffen. Alles was tot in de puntjes door haar geregeld en verzorgd, precies zoals wij het in gedachten hadden. Ze is erg proactief, creatief, meedenkend en meelevend, wij kunnen haar aan iedereen aanraden!”

“Wij vonden het lastig om de vele knoppen door te hakken, maar daar heeft Astrid heel goed mee geholpen vanuit haar expertise. We hebben Astrid haar inbreng als zeer waardevol ervaren en vonden met name het contact heel erg fijn. Alles behalve zakelijk; gewoon alsof je met een vriendin om de tafel zit, precies wat wij zochten.”

“Wij zijn ontzettend blij en dankbaar met de diensten van Astrid. Op de grote dag hebben wij geen zorgen gehad en dit is ook waar Astrid voor staat. Ze wil jullie als bruidspaar de perfecte dag bezorgen zonder zorgen. Mede dankzij Astrid hebben wij de mooiste dag van ons leven gehad!”

Trouwen Rotterdam bruidspaar fotoshoot

“Wij hadden ons niet kunnen voorstellen dat het zo mooi zou worden, en al helemaal niet dat het zou lukken zelf enkel te genieten, alles op ons af te laten komen, en ons nergens mee te (hoeven) bemoeien. Zonder de warme en toegewijde organisatie van Astrid was dit nooit zo mooi gelukt.”

Strandbruiloft zonsondergang bruidspaar

“Wij zijn zo blij dat we Astrid hebben ingeschakeld! We wisten zelf wel ongeveer wat we wel en niet wilden op onze dag, maar niet hoe we dit in een passend programma moesten gieten. Astrid pakte het op en de volgende dag konden de uitnodigingen de deur uit!”