Weddingplanner van A tot Z2022-04-06T15:43:21+00:00

Weddingplanner van A tot Z

Ik sta klaar om alles voor jullie te regelen!

“Een weddingplanner, dat is toch hartstikke duur?”

Dit is een veel gedeelde mening, maar dat is dus helemaal niet zo! De kosten voor een weddingplanner haal je er vaak namelijk gewoon weer uit onder de eindstreep. Als weddingplanner weet ik welke prijzen passend zijn, dus sta ik sterker in mijn schoenen tijdens de onderhandeling. Bovendien bespaar ik jullie ook nog eens zeeën van tijd, keuzestress en frustratie, dus eigenlijk koop je er vrije tijd én overheerlijke nachtrust mee!

Wanneer jullie mij inschakelen als weddingplanner van A-Z neem ik de volledige organisatie van jullie bruiloft uit handen. Jullie kunnen hierdoor zowel van de voorpret als op de dag zelf zorgeloos genieten! Dat klinkt toch heerlijk?

Dit doe ik als jullie weddingplanner

✧  Na ons kennismakingsgesprek maak ik een voorselectie van trouwlocaties die aan jullie wensen voldoen. Hieruit kunnen jullie de favorieten kiezen, waar we samen langsgaan om ze te bekijken. Komt dat niet uit? Dan ga ik alleen en maak foto/videomateriaal van de trouwlocatie, zodat jullie vanuit huis de sfeer kunnen proeven

✧  Ik vraag offertes op bij alle leveranciers die nodig zijn om jullie wensen te realiseren en maak hier een totaalofferte van, zodat jullie een duidelijk overzicht hebben van alle kosten voor jullie trouwdag

✧  Ik maak een gedetailleerd draaiboek voor de grote dag en houd alle speciale wensen van jullie gasten bij

✧  Op de dag van jullie droombruiloft begeleid ik alles op de achtergrond, zodat jullie én alle aanwezige gasten  zorgeloos kunnen genieten van alle mooiste momenten

✧  Gedurende de hele voorbereiding hebben we regelmatig contact (zowel digitaal als persoonlijk) over alle vorderingen, zodat jullie volop kunnen meegenieten van de voorpret. Bovendien leg ik niks vast zonder jullie akkoord

€1795

Is dit een vaste prijs of geldt dit tarief voor een maximaal aantal uren?2021-02-26T12:06:49+00:00

Voor dit Weddingplanner van A-Z pakket reken ik een vaste prijs. Hierbij zijn alle taken die hierboven worden genoemd standaard inbegrepen, ongeacht hoeveel uur ik hiermee bezig ben. Zo staan jullie niet achteraf voor onverwachte extra kosten, ook niet wanneer er een plotselinge change of plans nodig was.

In welke regio’s ben jij in te zetten als weddingplanner?2021-02-26T12:21:10+00:00

Je kunt mij voor elke regio inzetten als jullie weddingplanner! In de regio’s Westland, Rotterdam, Den Haag, Hoek van Holland en Delft ben ik als weddingplanner het meest actief en daar weet ik dan ook alle mooie plekjes en de beste leveranciers feilloos te vinden. Ook in elke andere regio lukt me dit! Het kost me hooguit iets meer research werk, maar gelukkig zit dat allemaal inbegrepen in de vaste prijs van het Weddingplanner A-Z pakket en kost het jullie dus niks extra’s, ook geen voorrijkosten!

Wij willen op heel korte termijn trouwen, is dit mogelijk?2021-02-26T12:34:51+00:00

Het organiseren van een bruiloft op korte termijn is zeker mogelijk, zelfs al binnen drie weken! Wel kan het zijn dat mijn planning al vol zit voor jullie beoogde trouwdatum. Als dit zo is kan ik jullie misschien nog wel op weg helpen met een kickstart van jullie bruiloft.

Onze bruiloft bestaat uit een gezelschap van minder dan 25 personen. Geldt hier een ander tarief voor?2021-02-26T12:17:19+00:00

Yes! Voor bruiloften van minder dan 25 personen reken ik een lager tarief voor mijn Weddingplanner van A-Z pakket dan hier staat genoemd. Neem hierover contact met mij op.

Wij gaan voor een meerdaagse bruiloft! Geldt hiervoor hetzelfde tarief?2021-02-26T12:26:04+00:00

Super gaaf dat jullie gaan voor een meerdaagse bruiloft! Bij een meerdaagse bruiloft komt meer organisatie voor mij als weddingplanner, daarvoor reken ik een maatwerktarief. Maar geen zorgen, het is niet dat dit dan gelijk dubbel of driedubbel zo hoog wordt. De meerprijs is helemaal afhankelijk van wat jullie willen dat ik extra voor jullie doe ten opzichte van het standaard Weddingplanner van A-Z pakket. Neem contact met mij op en dan komen we er vast samen uit!

Ik wil sommige dingen graag zelf regelen, kan dat?2021-02-26T12:09:44+00:00

Natuurlijk kan dat! Ik pas me helemaal aan aan jullie wensen, en laat aan jullie over wat je zelf wilt doen. Ik geef jullie tips om goede afspraken te maken met de leveranciers die jullie zelf benaderen en ik kijk graag mee naar de offerte om onnodige kostenposten te voorkomen.

Ik wil graag dat je nog iets doet, wat hierboven nog niet staat genoemd. Is dat mogelijk?2021-02-26T12:11:40+00:00

Ook dat kan! Ik zeg niet dat ik alles kan, maar ik denk graag mee waar ik jullie nog meer bij kan helpen. Misschien ken ik wel iemand anders die dit voor jullie op kan pakken. Je hoeft het enkel maar te vragen, dus twijfel niet om contact met mij op te nemen!

Hoe betalen wij jou? En de andere facturen van de bruiloft?2021-02-26T12:54:10+00:00

Jullie betalen mij in drie termijnen. De eerste termijn vraag ik als aanbetaling nadat jullie voor mij hebben gekozen als weddingplanner. Een maand voor de bruiloft plaatsvindt ontvangen jullie van mij een factuur voor de tweede termijn. De derde termijn betalen jullie pas na de bruiloft.

De facturen van alle andere betrokken leveranciers stuur ik direct naar jullie door, zodat jullie deze zelf kunnen betalen. Hiervoor gelden de betalingstermijnen zoals de leverancier die heeft opgesteld.

Ik denk graag met jullie mee!

KOM IN CONTACT
TERUG NAAR DIENSTEN
KOM IN CONTACT
TERUG NAAR DIENSTEN
Ga naar de bovenkant