Dromen waarmaken, dat is mijn passie

Dit ben ik!
Dit ben ik!

Hoi! Ik ben Astrid,

ik ben 32 jaar en heb één hele grote passie: weddings! Dit samen met mijn talent voor organiseren, ondernemersdrive, aanpakkersmentaliteit én oog voor detail, maken dat ik mij helemaal op mijn plek voel in de rol van weddingplanner. Door veel vriendinnen en familie werd ik gevraagd als ceremoniemeester voor hun bruiloft, en dat heeft mijn ogen doen openen dat ik dat graag voor veel meer mensen wil doen. Daarom ben ik in 2019 gestart met het waarmaken van mijn droom, een eigen bedrijf als weddingplanner, oftewel: Mooiste Moment Weddings. Ik help jullie heel graag bij het realiseren van jullie droombruiloft, jullie eigen Mooiste Moment!

Meisjesdroom
Als klein meisje was ik altijd al bezig met bruiloften. Mijn grote droom was dan ook om bruidsmeisje te mogen zijn op de bruiloft van mijn oom en tante, die waren tenslotte nog niet getrouwd. Bummer toen bleek dat zij liever met z’n tweetjes in Italië trouwden en enkel een groot feest voor familie thuis gaven; daar ging mijn droom. Nu, jaren later, gaan vrienden en vriendinnen om mij heen trouwen en merk ik dat het niet slechts een meisjesdroom was. Nog steeds word ik zó blij van weddings. Elke bruiloft die wordt aangekondigd geeft mij een lach van oor tot oor op mijn gezicht en die gaat er de hele dag niet meer van af. Met datzelfde plezier geniet ik als weddingplanner van alles wat komt kijken bij de organisatie van jullie bruiloft. Dat is voor mij de sleutel tot succes en waardoor ik zeker weet dat ik voor jullie jullie Mooiste Moment kan waarmaken.

Gaan jullie ervoor?
Zien jullie het al helemaal voor je? Ik ga heel graag voor jullie aan de slag om jullie droombruiloft waar te maken. Aangezien ik heel dicht betrokken ben bij het plannen van een van de Mooiste Momenten in jullie leven is het wel heel belangrijk dat er een klik is tussen ons. Daarom leer ik jullie graag kennen! Neem contact met mij op en dan plannen we snel een moment om elkaar, persoonlijk of digitaal, te ontmoeten, geheel vrijblijvend!

Liefs Astrid Mooiste Moment Weddings

Mijn kernwaarden

Ben je enthousiast geworden?