Ceremoniemeester op de dag zelf2021-03-08T15:09:02+00:00

Ceremoniemeester op de dag zelf

Met een professionele ceremoniemeester
kan iedereen zorgeloos genieten

Willen jullie dat al jullie familie en vrienden ook zorgeloos kunnen genieten, maar hebben jullie wel graag iemand die alles op de dag zelf in goede banen kan leiden? Schakel mij dan in als jullie ceremoniemeester!

Dit doe ik als jullie ceremoniemeester

✧ Ik ga in de week van jullie grote dag langs bij de locatie(s) en neem contact op met alle betrokken leveranciers om alle gemaakte afspraken door te nemen

✧  Ik maak een gedetailleerd draaiboek voor de grote dag

✧ De dag voor jullie bruiloft nemen we op de trouwlocatie het gehele draaiboek samen door

✧ Op de dag van jullie droombruiloft begeleid ik alles op de achtergrond, zodat jullie en jullie familie en vrienden zorgeloos kunnen genieten van alle mooiste momenten

€595

Kan de ceremoniemeestertaak gedeeld worden met een vriend(in) of familielid?2021-02-26T12:31:08+00:00

Natuurlijk! Alleen maar leuk dat jullie iemand de eretaak van ceremoniemeester willen geven en dat ik diegene mag helpen. Samen stemmen we af welke taken hij/zij wel leuk vindt om te doen en welke taken ik oppak. Zo kan jullie ceremoniemeester ook volop genieten van jullie droombruiloft.

In welke regio’s kunnen we jou inzetten als ceremoniemeester?2021-02-26T12:24:17+00:00

Je kunt mij voor elke regio inzetten als jullie ceremoniemeester! Ik kom gezellig naar jullie toe, waar dat ook is. Vind ik leuk! Dus daar betalen jullie niks extra voor.

We willen graag dat je ons ook helpt met een deel van de organisatie, is dit mogelijk?2021-02-26T12:28:58+00:00

Jazeker! Het Ceremoniemeester pakket is uit te breiden met allerlei weddingplanner diensten, zoals hulp bij de zoektocht naar de perfecte locatie en andere leveranciers. Het is ook mogelijk mij in te huren als weddingplanner en toch nog zelf dingen van de organisatie te doen, wellicht is dat voor jullie de perfecte middenweg?  Twijfel niet om contact op te nemen, dan kijken we samen welke optie het beste past bij jullie wensen.

Onze bruiloft bestaat uit een gezelschap van minder dan 25 personen. Geldt hier een ander tarief voor?2021-02-26T12:27:21+00:00

Yes! Voor bruiloften van minder dan 25 personen reken ik een lager tarief voor mijn Ceremoniemeester pakket dan hierboven staat genoemd. Neem hierover contact met mij op.

Ik denk graag met jullie mee!

KOM IN CONTACT
TERUG NAAR DIENSTEN
KOM IN CONTACT
TERUG NAAR DIENSTEN
Ga naar de bovenkant