Megan & Ruben

Magische bruiloft in hartje Rotterdam

De bruiloft van Megan & Ruben was echt een droom! De dag begon met de ceremonie in de romantische tuin van Dudok In Het Park. De ceremonie vond plaats aan de waterkant, volledig omgeven door groen en water. Met recht een oase van rust en romantiek middenin het bruisende Rotterdam! Na het ja-woord werd er met alle aanwezigen geproost op het huwelijk en werd de taart aangesneden. Vervolgens was het tijd om de romantische omgeving in te ruilen voor een ruige feestlocatie met spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug: Café Rotterdam! Megan & Ruben vertrokken per watertaxi naar de overkant van de Maas, waar alle gasten hen stonden op te wachten. Daar kon iedereen aan tafel voor een overheerlijk driegangendiner. Terwijl de gasten na het diner een borrel (met kaastaart!) kregen op het buitenterras, werd de dinerzaal in no-time omgebouwd tot geweldige feestlocatie. Het knalfeest met live saxofonist werd afgetrapt met een openingsdans van Megan & Ruben en ging daarna nog los tot in de late uurtjes.

Locatie ceremonie: Dudok In Het Park
Locatie diner & feest: Café Rotterdam
Fotograaf: Petra Bravenboer van Fotografia
Videograaf: Alex Nellis via Fotografia

Megan & Ruben over
Mooiste Moment Weddings

In de zomer van 2019 zijn wij getrouwd en omdat we zo’n prachtige dag hebben gehad (door de organisatie van Astrid) wilden we graag een stukje achterlaten. Astrid dacht overal aan, vanaf de eerste gesprekken stelde ze ons een honderdtal vragen, veelal vragen waar we zelf totaal nog niet bij hadden stil gestaan. Ze liet ons bewuste keuzes maken en hiermee voorkwamen we dat locaties of leveranciers ongewild dingen voor je zouden invullen.

Dit alles resulteerde in een perfect gedetailleerd draaiboek. Juist om te zorgen dat er op de dag zelf soms ruimte is voor iets spontaans, moet de dag tot in de puntjes toe georganiseerd zijn zodat niet direct alles in de soep loopt als er een ding onverwacht anders loopt. Met alle (toe-)leveranciers heeft Astrid contact gehad en al hun acties grondig doorgesproken. Op de dag zelf hadden wij op andere bruiloften ervaren dat familie en vrienden toch snel geneigd zijn hun eigen ding te doen. Hier zagen we dat Astrid op een erg duidelijke maar toch prettige manier bijstuurt zodat iedereen zich schikt naar de wensen van het bruidspaar, zonder dat je er veel van merkt. Wij kijken nu terug op een prachtige en onvergetelijke dag. Wij hadden ons niet kunnen voorstellen dat het zo mooi zou worden, en al helemaal niet dat het zou lukken zelf enkel te genieten, alles op ons af te laten komen, en ons nergens mee te (hoeven) bemoeien. Zonder de warme en toegewijde organisatie van Astrid was dit nooit zo mooi gelukt.

Wij zouden iedereen kunnen aanraden om je bruiloft met Astrid te plannen. Je krijgt met Astrid een veel beter idee van wat er allemaal mogelijk is, de zaken worden op de locaties goed geïnventariseerd, afgesproken en Astrid zorgt dat alles tot in de puntjes toe klopt, zodat jullie van je dag kunnen genieten en je nergens meer naar om hoeft te kijken!

Zijn jullie enthousiast geworden?