Merel & Remy

Klassieke romantiek met een moderne touch bij Buitenplaats Sparrendaal

Na hun eerste bezoek aan Buitenplaats Sparrendaal waren Merel en Remy meteen verliefd, dus er was geen twijfel over mogelijk dat hun bruiloft daar plaats zou vinden. En geef ze eens ongelijk! Om optimaal te genieten van de prachtige locatie besloten Merel en Remy er al vroeg aan te komen en zich daar klaar te maken voor de grote dag, allebei in hun eigen ruimte die van alle gemakken was voorzien. Terwijl in de tuin alles werd klaargezet voor de ceremonie konden we voorzichtig spieken hoe het met beiden ging, terwijl ze elkaar dus nog niet hadden gezien. Een bijzonder moment dat perfect is vastgelegd door fotografe Alicia (zie hieronder). Daarna was het klaar voor de first look! Op het bordes aan de achterkant van het landgoed, omringd door de belangrijkste familie en vrienden. Terwijl Merel en Remy vetrokken voor hun fotoshoot in de tuin van Sparrendaal, kon de familie aan tafel voor een heerlijke lunch, waar het bruidspaar later ook bij aansloot. De ceremonie en de borrel daarna vonden plaats in de prachtig groene tuin, met uitzicht op het landgoed. Voor het diner mocht het gezelschap naar de bovenverdieping. In de klassieke Raadzaal voelt het net alsof je in een schilderij stapt. De bloemen van de ceremonie werden hier hergebruikt met op de tafel van het bruidspaar een prachtig centerpiece met het stuk van de backdrop. Na het diner sloot het bruidspaar de dag af met een knalfeest. ‘’Daar hebben we het meest van genoten! De sfeer was zo fijn en er was voor ieder wat wils. We hadden de feestzaal gevuld met 100 heliumballonnen. Aan het einde van de avond hadden bijna alle gasten wel een ballon aan hun broek geknoopt en zag je bij elke beweging ballonnen meedansen in de lucht. Iedereen heeft die avond wel op de dansvloer gestaan, zelfs de oudere ooms en tantes! Het was echt de kers op de taart van onze mooiste dag.” Om 00.30 was het feest afgelopen en zwaaiden alle aanwezigen het bruidspaar uit met sterretjes.

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijssenburg
Haar & Make-up: Kim van der Houwen
Bloemist: ‘t Bloemeke
Fotograaf:
Alicia van Stuijvenberg
Taart: Kelly’s Cakery

Merel & Remy over
Mooiste Moment Weddings

Wij kunnen Astrid echt aan iedereen aanbevelen! Ze levert zo veel kwaliteit voor een goede prijs. We hebben zelfs achteraf van gasten complimenten gekregen over Astrid en hoe zij op onze bruiloft te werk ging.
Al vrij snel in onze voorbereidingen voor de bruiloft wisten wij dat we een weddingplanner gingen inschakelen. We hebben allebei een drukke baan en het plannen van een bruiloft naast ons drukke dagelijks leven klonk ons niet als muziek in de oren. Terwijl het plannen van een bruiloft juist een feestje zou moeten zijn! Een weddingplanner zou voor ons echt de uitkomst bieden. Na ons eerste kennismakingsgesprek waren we gelijk overtuigd. Astrid weet van aanpakken en wordt de weddingplanner van onze bruiloft. Ze heeft fantastisch goed met ons meegedacht en zo onze perfecte sprookjesbruiloft gepland.

Het contact met Astrid verliep heel fijn en gemakkelijk. We hadden een WhatsApp groep met z’n drieën waarin de korte dingen werden besproken en over de mail werden de uitgebreide stukken behandeld. Ook is Astrid een aantal keer bij ons thuis langs geweest om dingen te bespreken. Dit hebben wij als heel fijn (en gezellig) ervaren! Op de bruiloft zelf was Astrid onze ceremoniemeester en heeft ze alles tot in de puntjes geregeld en onder controle gehad. Ze bleef op de achtergrond, maar ze was altijd dichtbij genoeg om iets te corrigeren als dit nodig was of als aanspreekpunt voor ons en de gasten. Wij zijn in ieder geval heel erg blij dat we Astrid hebben gekozen als onze Weddingplanner van A tot Z!

Zijn jullie enthousiast geworden?