Willeke & Boudewijn

Trouwen in een modern klassiek landhuis, borrelen onder een stretchtent en feesten in een kas, bij Villa Ockenburgh kan het allemaal!

Willeke en Boudewijn kwamen al heel vaak in het Ockenburghse bos, dus de keuze om te trouwen bij Villa Ockenburgh was snel gemaakt. Zo kunnen ze ook na de bruiloft daar nog vaak terugkomen en herinneringen ophalen aan hun mooie dag. Nog bijzonderder: Willeke en Boudewijn besloten elkaar pas voor het eerst te zien bij de ceremonie! De ochtend begon hierdoor heel relaxt. Willeke maakte zich thuis klaar, Boudewijn deed dit een paar huizen verderop. Boudewijn vertrok daarna als eerste naar de trouwlocatie, samen met zijn dochters in een retro Volkswagenbusje. Ze werden door alle gasten opgewacht en onder luid applaus verwelkomd. Vervolgens ging Boudewijn snel naar binnen, want zijn bruid kwam eraan en die mocht hij nog niet zien! Willeke werd door haar vader gereden in zijn eigen oldtimer cabrio, een super mooi gezicht over de prachtige oprijlaan van Villa Ockenburgh. Toen ook Willeke was aangekomen kon iedereen binnen een plekje zoeken voor de ceremonie, deze vond plaats in de romantische Jacobszaal boven in de villa. Alle ogen waren gericht op Boudewijn, hoe reageert hij als hij Willeke eindelijk als bruid ziet? Heel bijzonder om de spanning in de zaal te voelen bij de start van de ceremonie! Allebei waren super blij toen ze elkaar zagen, en gelukkig werd er daarna ook weer volmondig JA gezegd. Daarna was het tijd voor de toost en taart! Hiervoor gingen we naar buiten, onder de stretchtent op het pompoenveld. De prosecco stond klaar, de sweet table met een aansnijdtaartje stond al geserveerd, en live muziek duo MAIS speelde hun eerste tonen al. Perfecte sfeer voor een heerlijke borrel! Bovendien stonden de bruiloftnanny’s klaar om de kinderen op te vangen en ook hen de dag van hun leven te bezorgen met allerlei leuke activiteiten, echt een toptip als de ouders onbezorgd willen borrelen. Voor het diner gingen we weer naar binnen en namen we plaats aan lange tafels in de klassieke achthoekige kamer van het restaurant. De shared dining planken vielen bij iedereen in de smaak en na een aantal emotionele speeches was het tijd om alle spanning van ons af te dansen, in de kas! Echt tof hoe je hier van sfeer kan wisselen op een en dezelfde locatie. Het Volkswagenbusje waarmee Boudewijn was aangekomen was inmiddels omgebouwd tot photobooth, waardoor de avondgasten gelijk op de foto konden bij aankomst. Onder leiding van DJ’s Dennis en Werner van All 4 Music Events werd het dak eraf gedanst, de perfecte afsluiting van een perfecte dag!

Locatie: Villa Ockenburgh in Den Haag
Haar & Make-up: Kim van der Houwen
Bloemist: ‘t Bloemeke
Fotograaf:
Sanne Boelhouwer
Taart: Patisserie Zoet Geluk
Nanny’s: Bruiloft Nanny
Live muziek: MAIS
DJ’s: All 4 Music Events
Volkswagen Photobooth: VW Photobooth

Willeke & Boudewijn over
Mooiste Moment Weddings

De mooiste dag van ons leven! Astrid heeft ons perfect geholpen om deze droom werkelijkheid te laten worden. We hadden al een datum en een locatie, maar verder kwamen we niet aan de organisatie toe. Astrid heeft dit, op basis van onze wensen, voor ons overgenomen. Met haar connecties en organisatietalent heeft ze de juiste partijen bij elkaar weten te brengen voor deze onvergetelijke dag. Ook op de dag zelf heeft ze er van begin tot eind voor gezorgd dat alles soepel verliep. Het enige dat wij hoefden te doen was genieten, met al onze vrienden en familie.

Zijn jullie enthousiast geworden?