Dit zijn dé trouwtrends van 2023!

Yes, het nieuwe jaar is weer begonnen: 2023! Een nieuw jaar vol te gekke droombruiloften waar we weer de allermooiste herinneringen gaan maken. En hoe! Ga jij trouwen in 2023 en wil je weten welke trends ik verwacht te zien? In dit artikel deel ik de vijf trouwtrends voor 2023.

1. Glitter!

Waar andere jaren de glitters echt alleen uit de kast werden gehaald voor kerst en oud & nieuw kan het dit jaar het hele jaar door: glitter! Dit gaan we dan ook veel terugzien, zowel in de mode (hallo tulelaag met glitter in je bruidsjurk!) als in de decoratie. Glitter servetten, glitter ballonnen, glitter bloemen, en glitter hapjes; niks is te gek, want het is feest!

2. Ronde vormen

We zagen het dit jaar al in de interieurs en woonwinkels: ronde vormen zijn hip! Dit gaan we dan ook op bruiloften veel terugzien. Denk aan de ronde backdrops, ronde tafels en ronde welkomstborden, maar wat dacht je van een ronde stoelindeling bij de ceremonie? En dan heb ik het niet over halfrond, nee echt rond: jullie en de trouwambtenaar als stralend middelpunt en jullie lieve familie en vrienden in een cirkel om jullie heen. Heel origineel!

Ceremonie ronde setting

3. Dresscode Black tie

Wie houdt er niet van een goede Bond film? De mannen inclusief Mr. Bond himself strak in pak en de knappe bondgirls in de mooiste jurken. Met zo’n dresscode zet je meteen de toon voor een super chic feest. Het belooft daarmee echt een avond te worden als nooit tevoren en iedereen kan helemaal uitpakken. Love it!

Black tie wedding

4. Neon signs

De lichtletters kent iedereen nu wel, dus tijd om daar iets anders voor te verzinnen, zoals een custom neon sign! Neon was vroeger erg duur, maar door de ontwikkelingen in ledverlichting is hier verandering in gekomen. Je kunt nu alle teksten in neon op maat laten maken én die dus meteen gebruiken als decoratie bij jullie bruiloft. Laat jullie nieuwe gezamenlijke achternaam in sierlijke neonletters vastleggen of hang een feestelijke quote op als achtergrond van de photobooth. Alles is mogelijk!

Ik ben heel benieuwd welke ideeën jij hebt voor jullie bruiloft! Ga je over de top of juist voor ingetogen chic? Of wordt het een mix van stijlen? Ik ben benieuwd! En mocht je er niet uitkomen om het allemaal te realiseren, je weet me te vinden.

Liefs Astrid Mooiste Moment Weddings
Liefs Astrid Mooiste Moment Weddings

Benieuwd wat ik voor jullie kan doen?