Je kunt mij voor elke regio inzetten als jullie ceremoniemeester, ik kom graag naar jullie toe! De meeste ervaring heb ik op trouwlocaties in de regio’s Westland, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft, Hoek van Holland en alles daartussenin, maar ik vind het altijd leuk om nieuwe locaties te leren kennen.

Wel ben ik genoodzaakt om voor locaties verder dan 50 km reiskosten te berekenen. De eerste 50 kilometer per enkele reis krijgen jullie van mij, voor alle kilometers daarboven reken ik €0,30 per kilometer. Houd er rekening mee dat ik minimaal twee keer naar jullie trouwlocatie moet reizen, één keer voor het locatiebezoek voorafgaand aan jullie bruiloft en natuurlijk op de grote dag zelf. Het opstellen van het draaiboek kunnen we eventueel combineren met het locatiebezoek of digitaal doen om op de reiskosten te besparen.

Is jullie locatie meer dan 45 minuten rijden vanaf ‘s-Gravenzande? Dan vraag ik jullie bovendien een hotelovernachting voor mij te verzorgen voor de nacht na jullie bruiloft. Ik begeleid jullie bruiloft graag van voor het begin tot nadat de laatste feestgangers zijn vertrokken en na zo’n lange dag is het voor mij niet meer verantwoord om lang naar huis te rijden, ik wil graag ongelukken voorkomen!