Je kunt mij voor elke regio inzetten als jullie weddingplanner! In de regio’s Westland, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Hoek van Holland, Delft en alles daartussenin ben ik als weddingplanner het meest actief en daar weet ik dan ook alle mooie plekjes en de beste leveranciers feilloos te vinden. Maar ook in elke andere regio lukt me dit! Het kost me hooguit iets meer research werk, maar gelukkig zit dat allemaal inbegrepen in de vaste prijs van het Weddingplanner A-Z pakket.

Wel ben ik helaas genoodzaakt om voor locaties verder dan 50 km reiskosten te berekenen. De eerste 50 kilometer per enkele reis krijgen jullie van mij, voor alle kilometers daarboven reken ik €0,30 per kilometer. Houd er rekening mee dat ik minimaal twee keer naar jullie trouwlocatie moet reizen, één keer voor het locatiebezoek voorafgaand aan jullie bruiloft en natuurlijk op de grote dag zelf. Het liefst kom ik bovendien graag bij jullie langs om de organisatie van jullie bruiloft te bespreken, maar dit kunnen we eventueel ook digitaal doen om een deel reiskosten te besparen.

Is jullie locatie meer dan 45 minuten rijden vanaf ‘s-Gravenzande? Dan vraag ik jullie bovendien een hotelovernachting voor mij te verzorgen voor de nacht na jullie bruiloft. Op de dag zelf begeleid ik jullie bruiloft graag van voor het begin tot nadat de laatste feestgangers zijn vertrokken en na zo’n lange dag is het voor mij niet meer verantwoord om lang naar huis te rijden, ik wil graag ongelukken voorkomen!