Voor het Weddingplanner van A-Z pakket reken ik een vaste prijs, inclusief btw. Hierbij zijn alle taken die hierboven worden genoemd standaard inbegrepen, ongeacht hoeveel uur ik hiermee bezig ben. Zo hebben jullie achteraf geen onverwachte extra kosten, ook niet wanneer er een plotselinge change of plans nodig was.

Bovendien zijn alle reiskosten tot en met 50 km per enkele reis inbegrepen. Voor alle kilometers daarboven reken ik €0,30 per kilometer. Eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen. Houd er rekening mee dat ik minimaal twee keer naar jullie trouwlocatie moet reizen, één keer voor het locatiebezoek voorafgaand aan jullie bruiloft en natuurlijk op de grote dag zelf. Het liefst kom ik bovendien graag bij jullie langs om de organisatie van jullie bruiloft te bespreken, maar dit kunnen we eventueel ook digitaal doen om een deel reiskosten te besparen.

Is jullie locatie meer dan een uur rijden vanaf ‘s-Gravenzande? Dan vraag ik jullie bovendien een hotelovernachting voor mij te verzorgen voor de nacht na jullie bruiloft. Op de dag zelf begeleid ik jullie bruiloft graag van voor het begin tot nadat de laatste feestgangers zijn vertrokken en na zo’n lange dag is het voor mij niet meer verantwoord om lang naar huis te rijden, ik wil graag ongelukken voorkomen!